Οδηγός ταξινόμησης γλυκού νερού
Το PearlsOnly χρησιμοποιεί το σύστημα βαθμολόγησης ποιότητας Pearl AAAA για να βαθμολογήσει τα μαργαριτάρια του γλυκού νερού.
Όλα τα μαργαριτάρια γλυκού νερού βαθμολογούνται και αποδίδεται ένας βαθμός με βάση αυτούς τους ακόλουθους παράγοντες αξίας:
- Λάμψη
- Επιφάνεια
- Σχήμα (Στρογγυλότητα)
Όλα τα Freshwater Pearls στο PearlsOnly βαθμολογούνται με βάση τους 3 παράγοντες αξίας.
|
|
Συνολικός βαθμός
Χρησιμοποιώντας το σύστημα βαθμολόγησης ποιότητας Pearl AAAA, ο Συνολικός βαθμός προσφέρει την ΥΨΗΛΗ αξία στους πελάτες μας, καθώς ορισμένοι παράγοντες αξίας μπορεί να είναι υψηλότεροι από τον συνολικό βαθμό.
Ακριβώς όπως στο παράδειγμα στα δεξιά, το μαργαριταρένιο κολιέ έχει λάμψη AAAA και σχήμα AAAA, ωστόσο εξακολουθεί να του αποδίδεται μόνο ένας βαθμός AA επειδή η επιφάνεια είναι AA.
|
Βαθμός σχήματος
Τα μαργαριτάρια αναπτύσσονται σε διάφορα σχήματα, από μπαρόκ έως τέλεια στρογγυλά, και οπουδήποτε στο ενδιάμεσο. Η στρογγυλότητα του μαργαριταριού μπορεί να είναι πολύ μικρή, ωστόσο αυτά τα μαργαριτάρια φτάνουν την τέλεια στρογγυλότητα, έχουν επίσης την πιο ακριβή τιμή.
|
Μη συμμετρικά, εκτός στρογγυλού-ελαφρώς ακανόνιστου
Στρογγυλό σε απλό παρατηρητή, ελαφρά μη στρογγυλή συμμετρία
Τα μαργαριτάρια είναι σφαιρικού σχήματος
Τα μαργαριτάρια έχουν σχεδόν τέλειο σφαιρικό σχήμα
Ακανόνιστο σχήμα με άτυπη ανάπτυξη
Σχήμα δάκρυ ιδανικό για μενταγιόν και σκουλαρίκι
Οβάλ (κουμπί) σχήμα σκουλαρίκι τέλειο για άνετο σχήμα σκουλαρίκι
|
|